Catering Studniówkowy

Cena obejmuje:
- dekoracje stołów w tym: obrusy, serwety, dekoracje z kwiatów, świece
- wypożyczenie zastawy w tym: zastawa porcelanowa, sztućce, szklanki do soków, kieliszki do wina,kieliszki do szampana, kieliszki do wódki, filiżanki
- obsługa kelnerska w przypadku wariantu II
- transport
Opcje dodatkowo płatne:

- obsługa kelnerska w zalżnosci od wariantu menu
- wypożyczenie stołów prostokątnych i okrągłych
- wypożyczenie krzeseł bankietowych z nakryciami
- zespół muzyczny/dj
- kamerzysta/fotograf
- dekoracja światłem led
- dymiarki i maszyny do baniek
- barman z pokazem barmańskim

Zamówienia realizowane na terenie województwa łódzkiego.
Ceny wyrażone w wartościach brutto.
Wystawiamy faktury vat.
Wróc do menu
Złóż zamówienie
Wróc do menu
Wariant I



Bufet przekąsek zimnych i sałatek:

  • Schab ze śliwką glazurowany galaretką z wina Porto 100 g

  • Indyk w maladze 100 g

  • Rolada z kurczaka z nadzieniem polskim 100 g

  • Karkówka pieczona szpikowana czosnkiem 100 g

  • Melon w szynce szwarcwaldzkiej 100 g

  • Pomidorek cherry z mozzarellą, awokado i świeżą bazylią 100 g

  • Sałatka brokułowa z jajkiem, pomidorem, szczypiorem i sosem jogurtowym 100 g

  • Sałatka z grillowanym kurczakiem, sałatą rzymską, parmezanem i grzankami  100 g

  • Sałatka grecka z serem feta 100 g

  • Sałatka z tuńczykiem, kukurydzą, ryżem i ogórkiem konserwowym 100 g

 

Danie główne 2 do wyboru:
Godz. 20:00:

  • Schab pieczony ze śliwką w sosie śliwkowo koniakowym 150 g

  • Sola zapiekana w sosie porowo-śmietanowym 150 g

  • Devolay 150 g

  • Schabowy zapieczony z serem i ananasem 150 g

  • Szwajcar 150 g

  • Roladki drobiowe ze szpinakiem pod sosem serowym 150 g

  • Fileciki z kurczaka po nicejsku 150 g

  • Ryż / Ziemniaki opiekane/ Kuleczki ziemniaczane/ Ziemniaki gotowane 150 g

  • Mix sałat z winegretem / Bukiet warzyw gotowanych 150 g

Deser - 1 do wyboru Godz. 21:15:

  • Lody w pucharkach z owocami i bitą śmietaną 200 g

  • Mus z białej czekolady z mascarpone i malinami 200 g

  • Panna cotta z malinami 200 g



Danie  II  - 2 do wyboru godz. 23:00:

  • Indyk w sosie winno-pieczarkowym 150 g

  • Szynka w sosie grzybowym 150 g

  • Filet z łososia w sosie śmietanowo warzywnym 150 g

  • Pieczeń wieprzowa w sosie winno-śliwkowym 150 g

  • Farfalle z brokułami, suszonymi pomidorami i sosem śmietanowym 150 g

  • Ryż czerwony / kopytka/ kluski półfrancuskie/kluski śląskie 150 g

  • Bukiet surówek / buraczki /warzywa blansze 150 g

Danie  III  - 1 do wyboru godz. ok 1:30:

  • Barszcz czerwony z uszkami 300 ml

  • Żurek z kiełbasą i jajkiem 300 ml

Napoje zimne:

  • Sok pomarańczowy 0,5 l/os

  • Sok jabłkowy 0,5 l/os

  • Sok z czerwonej z porzeczki 0,5 l/os

  • Sok grapefruitowy 0,5 l/os

  • Coca- cola 0,2 l/os

  • Woda gazowana 0,2 l/os

  • Woda niegazowana 0,2 l/os

Napoje gorące:

  • Kawa świeżo parzona bez ograniczeń

  • Herbata (różne warianty smakowe do wyboru) bez ograniczeń

  • Dodatki: mleko, cukier brązowy i biały, cytryna bez ograniczeń



Cena 125 zł/os brutto

Cena obejmuje:
- dekoracje stołów w tym: obrusy, serwety, dekoracje z kwiatów, świece
- wypożyczenie zastawy w tym: zastawa porcelanowa, sztućce, szklanki do soków,
kieliszki do wina,kieliszki do szampana, kieliszki do wódki, filiżanki
- transport

Cena obejmuje:
- dekoracje stołów w tym: obrusy, serwety, dekoracje z kwiatów, świece
- wypożyczenie zastawy w tym: zastawa porcelanowa, sztućce, szklanki do soków, kieliszki do wina,kieliszki do szampana, kieliszki do wódki, filiżanki
- transport
Opcje dodatkowo płatne:

- obsługa kelnerska 1 kelner na 20-25 gości 20 zł brutto/1 h
- wypożyczenie stołów prostokątnych i okrągłych
- wypożyczenie krzeseł bankietowych z nakryciami
- zespół muzyczny/dj
- kamerzysta/fotograf
- dekoracja światłem led
- dymiarki i maszyny do baniek
- barman z pokazem barmańskim


119.00
zł/os
Wariant II



Bufet przekąsek zimnych i sałatek:

  • Schab ze śliwką glazurowany galaretką z wina Porto 100 g

  • Indyk w maladze 100 g

  • Rolada z kurczaka z nadzieniem polskim 100 g

  • Karkówka pieczona szpikowana czosnkiem 100 g

  • Melon w szynce szwarcwaldzkiej 100 g

  • Pomidorek cherry z mozzarellą, awokado i świeżą bazylią 100 g

  • Sałatka brokułowa z jajkiem, pomidorem, szczypiorem i sosem jogurtowym 100 g

  • Sałatka z grillowanym kurczakiem, sałatą rzymską, parmezanem i grzankami  100 g

  • Sałatka grecka z serem feta 100 g

  • Sałatka z tuńczykiem, kukurydzą, ryżem i ogórkiem konserwowym 100 g

 

Danie główne 2 do wyboru:
Godz. 20:00:

  • Schab pieczony ze śliwką w sosie śliwkowo koniakowym 150 g

  • Sola zapiekana w sosie porowo-śmietanowym 150 g

  • Devolay 150 g

  • Schabowy zapieczony z serem i ananasem 150 g

  • Szwajcar 150 g

  • Roladki drobiowe ze szpinakiem pod sosem serowym 150 g

  • Fileciki z kurczaka po nicejsku 150 g

  • Ryż / Ziemniaki opiekane/ Kuleczki ziemniaczane/ Ziemniaki gotowane 150 g

  • Mix sałat z winegretem / Bukiet warzyw gotowanych 150 g

Deser - 1 do wyboru Godz. 21:15:

  • Lody w pucharkach z owocami i bitą śmietaną 200 g

  • Mus z białej czekolady z mascarpone i malinami 200 g

  • Panna cotta z malinami 200 g



Danie  II  - 2 do wyboru godz. 23:00:

  • Indyk w sosie winno-pieczarkowym 150 g

  • Szynka w sosie grzybowym 150 g

  • Filet z łososia w sosie śmietanowo warzywnym 150 g

  • Pieczeń wieprzowa w sosie winno-śliwkowym 150 g

  • Farfalle z brokułami, suszonymi pomidorami i sosem śmietanowym 150 g

  • Ryż czerwony / kopytka/ kluski półfrancuskie/kluski śląskie 150 g

  • Bukiet surówek / buraczki /warzywa blansze 150 g

Danie  III  - 1 do wyboru godz. ok 1:30:

  • Barszcz czerwony z uszkami 300 ml

  • Żurek z kiełbasą i jajkiem 300 ml

Na słodko:

Ciasta bankietowe 150 g
Owoce mix 150 g

Napoje zimne:

  • Sok pomarańczowy 0,5 l/os

  • Sok jabłkowy 0,5 l/os

  • Sok z czerwonej z porzeczki 0,5 l/os

  • Sok grapefruitowy 0,5 l/os

  • Coca- cola 0,2 l/os

  • Fanta 0,2 l/os

  • Sprite 0,2 l/os

  • Woda gazowana 0,2 l/os

  • Woda niegazowana 0,2 l/os

Napoje gorące:

  • Kawa świeżo parzona bez ograniczeń

  • Herbata (różne warianty smakowe do wyboru) bez ograniczeń

  • Dodatki: mleko, cukier brązowy i biały, cytryna bez ograniczeń



Cena 139 zł/os brutto

Cena obejmuje:
- dekoracje stołów w tym: obrusy, serwety, dekoracje z kwiatów, świece
- wypożyczenie zastawy w tym: zastawa porcelanowa, sztućce, szklanki do soków,
kieliszki do wina,kieliszki do szampana, kieliszki do wódki, filiżanki
- transport

Cena obejmuje:
- dekoracje stołów w tym: obrusy, serwety, dekoracje z kwiatów, świece
- wypożyczenie zastawy w tym: zastawa porcelanowa, sztućce, szklanki do soków, kieliszki do wina,kieliszki do szampana, kieliszki do wódki, filiżanki
- wypożyczenie stołów prostokątnych i okrągłych
- obsługę kelnerską
- transport
Opcje dodatkowo płatne:
- wypożyczenie krzeseł bankietowych z nakryciami
- zespół muzyczny/dj
- kamerzysta/fotograf
- dekoracja światłem led
- dymiarki i maszyny do baniek
- barman z pokazem barmańskim

139.00
zł/os
Formularz zamówienia
Dodaj do zamówienia
Telefon:
+48 791 007 161
+48 796 203 803