Bufet przekąsek zimnych i sałatek:
-
Schab ze śliwką glazurowany galaretką z wina Porto 100 g
-
Indyk w maladze 100 g
-
Rolada z kurczaka z nadzieniem polskim 100 g
-
Karkówka pieczona szpikowana czosnkiem 100 g
-
Melon w szynce szwarcwaldzkiej 100 g
-
Pomidorek cherry z mozzarellą, awokado i świeżą bazylią 100 g
-
Sałatka brokułowa z jajkiem, pomidorem, szczypiorem i sosem jogurtowym 100 g
-
Sałatka z grillowanym kurczakiem, sałatą rzymską, parmezanem i grzankami 100 g
-
Sałatka grecka z serem feta 100 g
-
Sałatka z tuńczykiem, kukurydzą, ryżem i ogórkiem konserwowym 100 g
Danie główne 2 do wyboru:
Godz. 20:00:
-
Schab pieczony ze śliwką w sosie śliwkowo koniakowym 150 g
-
Sola zapiekana w sosie porowo-śmietanowym 150 g
-
Devolay 150 g
-
Schabowy zapieczony z serem i ananasem 150 g
-
Szwajcar 150 g
-
Roladki drobiowe ze szpinakiem pod sosem serowym 150 g
-
Fileciki z kurczaka po nicejsku 150 g
-
Ryż / Ziemniaki opiekane/ Kuleczki ziemniaczane/ Ziemniaki gotowane 150 g
-
Mix sałat z winegretem / Bukiet warzyw gotowanych 150 g
Deser - 1 do wyboru Godz. 21:15:
-
Lody w pucharkach z owocami i bitą śmietaną 200 g
-
Mus z białej czekolady z mascarpone i malinami 200 g
-
Panna cotta z malinami 200 g
Danie II - 2 do wyboru godz. 23:00:
-
Indyk w sosie winno-pieczarkowym 150 g
-
Szynka w sosie grzybowym 150 g
-
Filet z łososia w sosie śmietanowo warzywnym 150 g
-
Pieczeń wieprzowa w sosie winno-śliwkowym 150 g
-
Farfalle z brokułami, suszonymi pomidorami i sosem śmietanowym 150 g
-
Ryż czerwony / kopytka/ kluski półfrancuskie/kluski śląskie 150 g
-
Bukiet surówek / buraczki /warzywa blansze 150 g
Danie III - 1 do wyboru godz. ok 1:30:
Napoje zimne:
-
Sok pomarańczowy 0,5 l/os
-
Sok jabłkowy 0,5 l/os
-
Sok z czerwonej z porzeczki 0,5 l/os
-
Sok grapefruitowy 0,5 l/os
-
Coca- cola 0,2 l/os
-
Woda gazowana 0,2 l/os
-
Woda niegazowana 0,2 l/os
Napoje gorące:
-
Kawa świeżo parzona bez ograniczeń
-
Herbata (różne warianty smakowe do wyboru) bez ograniczeń
-
Dodatki: mleko, cukier brązowy i biały, cytryna bez ograniczeń
Cena 125 zł/os brutto
Cena obejmuje:
- dekoracje stołów w tym: obrusy, serwety, dekoracje z kwiatów, świece
- wypożyczenie zastawy w tym: zastawa porcelanowa, sztućce, szklanki do soków,
kieliszki do wina,kieliszki do szampana, kieliszki do wódki, filiżanki
- transport
Cena obejmuje:
- dekoracje stołów w tym: obrusy, serwety, dekoracje z kwiatów, świece
- wypożyczenie zastawy w tym: zastawa porcelanowa, sztućce, szklanki do soków, kieliszki do wina,kieliszki do szampana, kieliszki do wódki, filiżanki
- transport
Opcje dodatkowo płatne:
- obsługa kelnerska 1 kelner na 20-25 gości 20 zł brutto/1 h
- wypożyczenie stołów prostokątnych i okrągłych
- wypożyczenie krzeseł bankietowych z nakryciami
- zespół muzyczny/dj
- kamerzysta/fotograf
- dekoracja światłem led
- dymiarki i maszyny do baniek
- barman z pokazem barmańskim