Zamówienia przyjmowane min z 1 dniowym wyprzedzeniem
do godz 14.
Zamówienia realizowane na terenie województwa łódzkiego
Cena wyrażone w wartościach brutto.
Wystawiamy faktury vat.
Cena obejmuje wypożyczenie stołów, zastawy porcelanowej, sztućcy i dekoracji, obsługa kelnerska.
kawa świeżo parzona
herbata (różne warianty smakowe do wyboru)
cytryna
cukier biały i brązowy
mleko
woda mineralna (gazowana i niegazowana)
soki (pomarańczowy, jabłkowy, czarna porzeczka)
kruche ciastka
ciasta bankietowe
owoce
zimne przekąski:
tartinki (3 rodzaje do wyboru):
- Tartinki z wędzonym łososiem i jajkiem przepiórczym
- Tartinki z trzema rodzajami sera i świeżymi warzywami
- Tartinki z wędlinami pomidorem i ogórkiem
- Tartinki ze śledziem i wiórkami ze świeżego ogórka
- Tartinki z wędzonym pstrągiem i czerwonym kawiorem
- Tartinki z łososiem wędzonym, mascarpone i świeżym koperkiem
- Tartinki z pastą z tuńczyka i czerwoną cebulą
- Tartinki z paluszkami krabowymi na musie z limonki
babeczki faszerowane musem gorgonzola
łosoś na sałacie z grzanką
kawa świeżo parzona
herbata (różne warianty smakowe do wyboru)
cytryna
cukier biały i brązowy
mleko
woda mineralna (gazowana i niegazowana)
soki (pomarańczowy, jabłkowy, czarna porzeczka)
kruche ciastka
ciasta bankietowe
owoce
zimne przekąski:
tartinki (3 rodzaje do wyboru):
- Tartinki z wędzonym łososiem i jajkiem przepiórczym
- Tartinki z trzema rodzajami sera i świeżymi warzywami
- Tartinki z wędlinami pomidorem i ogórkiem
- Tartinki ze śledziem i wiórkami ze świeżego ogórka
- Tartinki z wędzonym pstrągiem i czerwonym kawiorem
- Tartinki z łososiem wędzonym, mascarpone i świeżym koperkiem
- Tartinki z pastą z tuńczyka i czerwoną cebulą
- Tartinki z paluszkami krabowymi na musie z limonki
babeczki faszerowane musem gorgonzola
sałatka jarzynowa na cykorii
pomidory faszerowane owocami morza
tuńczyk z rozmarynem na krakersie
roladki drobiowe ze szpinakiem podane na grzance z bakłażanem
kawa świeżo parzona
herbata (różne warianty smakowe do wyboru)
cytryna
cukier biały i brązowy
mleko
woda mineralna (gazowana i niegazowana)
soki (pomarańczowy, jabłkowy, czarna porzeczka)
kruche ciastka
ciasta bankietowe
owoce
zimne przekąski:
tartinki (3 rodzaje do wyboru):
- Tartinki z wędzonym łososiem i jajkiem przepiórczym
- Tartinki z trzema rodzajami sera i świeżymi warzywami
- Tartinki z wędlinami pomidorem i ogórkiem
- Tartinki ze śledziem i wiórkami ze świeżego ogórka
- Tartinki z wędzonym pstrągiem i czerwonym kawiorem
- Tartinki z łososiem wędzonym, mascarpone i świeżym koperkiem
- Tartinki z pastą z tuńczyka i czerwoną cebulą
- Tartinki z paluszkami krabowymi na musie z limonki
babeczki faszerowane musem gorgonzola
sałatka jarzynowa na cykorii
pomidory faszerowane owocami morza
tuńczyk z rozmarynem na krakersie
roladki drobiowe ze szpinakiem podane na grzance z bakłażanem
pasztet wiejski z pastą paprykową i marynowaną cebulką
półmiski mięs pieczystych (karczek w ziołach, rolada z boczku, schab ze śliwką)
koreczki z wędzonego kurczaka i sera feta marynowanego w oliwie czosnkowej
kawa świeżo parzona
herbata (różne warianty smakowe do wyboru)
cytryna
cukier biały i brązowy
mleko
woda mineralna (gazowana i niegazowana)
soki (pomarańczowy, jabłkowy, czarna porzeczka)
kruche ciastka
ciasta bankietowe
owoce
zimne przekąski:
tartinki (3 rodzaje do wyboru):
- Tartinki z wędzonym łososiem i jajkiem przepiórczym
- Tartinki z trzema rodzajami sera i świeżymi warzywami
- Tartinki z wędlinami pomidorem i ogórkiem
- Tartinki ze śledziem i wiórkami ze świeżego ogórka
- Tartinki z wędzonym pstrągiem i czerwonym kawiorem
- Tartinki z łososiem wędzonym, mascarpone i świeżym koperkiem
- Tartinki z pastą z tuńczyka i czerwoną cebulą
- Tartinki z paluszkami krabowymi na musie z limonki
babeczki faszerowane musem gorgonzola
sałatka jarzynowa na cykorii
pomidory faszerowane owocami morza
tuńczyk z rozmarynem na krakersie
roladki drobiowe ze szpinakiem podane na grzance z bakłażanem
pasztet wiejski z pastą paprykową i marynowaną cebulką
półmiski mięs pieczystych (karczek w ziołach, rolada z boczku, schab ze śliwką)
koreczki z wędzonego kurczaka i sera feta marynowanego w oliwie czosnkowej
danie ciepłe: danie mięsne (2 rodzaje), dodatki (2 rodzaje) surówki (2 rodzaje) do wyboru z zestawów lunchowych
kawa świeżo parzona
herbata (różne warianty smakowe do wyboru)
cytryna
cukier biały i brązowy
mleko
woda mineralna (gazowana i niegazowana)
soki (pomarańczowy, jabłkowy, czarna porzeczka)
kruche ciastka
ciasta bankietowe
owoce
zimne przekąski:
tartinki (3 rodzaje do wyboru):
- Tartinki z wędzonym łososiem i jajkiem przepiórczym
- Tartinki z trzema rodzajami sera i świeżymi warzywami
- Tartinki z wędlinami pomidorem i ogórkiem
- Tartinki ze śledziem i wiórkami ze świeżego ogórka
- Tartinki z wędzonym pstrągiem i czerwonym kawiorem
- Tartinki z łososiem wędzonym, mascarpone i świeżym koperkiem
- Tartinki z pastą z tuńczyka i czerwoną cebulą
- Tartinki z paluszkami krabowymi na musie z limonki
babeczki faszerowane musem gorgonzola
sałatka jarzynowa na cykorii
pomidory faszerowane owocami morza
tuńczyk z rozmarynem na krakersie
roladki drobiowe ze szpinakiem podane na grzance z bakłażanem
pasztet wiejski z pastą paprykową i marynowaną cebulką
półmiski mięs pieczystych (karczek w ziołach, rolada z boczku, schab ze śliwką)
koreczki z wędzonego kurczaka i sera feta marynowanego w oliwie czosnkowej
danie ciepłe: danie mięsne (2 rodzaje), dodatki (2 rodzaje) surówki (2 rodzaje) do wyboru z zestawów lunchowych
deser do wybooru : lody z owocami z bitą śmietaną i polewą , mus z białej czekolady z malinami, Panna cotta,